Yours truly, the Storyteller
Redactie en tekstcorrectie

Redactie en tekstcorrectie

Redactie en persklaarmaken

Tekstcorrectie

Als persklaarmaker lees ik teksten door op fouten in de spelling, grammatica en interpunctie. Daarnaast controleer ik onder andere op zinsbouw, woordvolgorde, inhoudelijke onjuistheden en consequent gebruik van namen, opmaak, etc. Als redacteur geef ik ook inhoudelijke feedback op de tekst/het verhaal, met of zonder auteursbegeleiding.

Tarief redigeren: €9,- per 1000 woorden, excl. 21% btw
Tarief persklaarmaken: €6,- per 1000 woorden, excl. 21% btw

Als tekstcorrector controleer ik zetproeven op fouten in de spelling, grammatica en interpunctie. Daarnaast controleer ik onder andere de inhoudsopgave, paginanummering, hoofdstuktitels, lay-out en consequent gebruik van opmaak.

Tarief: €4,- per 1000 woorden, excl. 21% btw

Voor mijn zakelijk cv en portfolio met boektitels kunt u mailen naar yourstrulythestoryteller@gmail.com.

Wat klanten over mijn diensten zeggen:

“Voor mijn masteropleiding diende ik een onderzoeksvoorstel te schrijven voor mijn scriptie. Ik vond het belangrijk dat dit op korte termijn gedegen werd gecontroleerd en gecorrigeerd. Daarom heb ik contact opgenomen met Yours truly, the Storyteller. Nadat wij duidelijk elkaars verwachtingen hadden afgestemd, kan ik alleen maar tevreden zijn met het eindresultaat. De correcties en suggesties heb ik op tijd ontvangen en waren gebruiksvriendelijk te verwerken.”

– S. van Kooten (student aan TIAS School for Business and Society)