Leeslijstje: juni 2020
Leeslijstje: juni 2020

Leeslijstje: juni 2020

Deze maand moet ik nog mijn portfolio van de master afronden en dat zijn flink veel documenten die ik nog moet schrijven. Toch ben ik van plan om lekker veel te lezen, zeker omdat het bijna zomervakantie is. De stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) start deze maand ook weer met de mooie actie ‘zomerlezen’ en promoot op die manier om ook in juni, juli en augustus wanneer veel mensen vrij zijn lekker te gaan in de vakantie. Hier doe ik uiteraard aan mee! Niet dat ik het hele jaar door al lees, haha.

Deze maand ben ik in ieder geval van plan om mijn buzzboek uit te lezen (Zeg maar Joe) en twee guilty pleasures van een van mijn favoriete schrijvers, Meg Cabot. Ook ga ik beginnen in deel 2 van de Cazalets-serie en starten met een nieuwe serie van uitgeverij Boekerij, genaamd De vrouwen van de Leeuwenhof met als eerste deel ‘Agneta’s erfenis’. Het begin is al heel spannend! En ik hoop dat ik wellicht nog genoeg tijd heb voor een paar losse boeken, zoals ‘De boekbinder’ en een paar boeken van Simone van der Vlugt. 🙂

Je leest het, haha, ik heb een hoop plannen. Maar ik hoop vooral dat ik alles afkrijg van mijn master en dat ik kan afstuderen als taal- en leesconsulent, zodat ik daarvan mijn werk kan gaan maken.

Welke leesplannen heb jij deze maand?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller