Leeslijstje: juli 2020
Leeslijstje: juli 2020

Leeslijstje: juli 2020

Het is bijna zomervakantie en dat betekent lekker veel lezen! Wij blijven deze zomer thuis en gaan misschien in de winter een paar dagen zon opzoeken. Onze plannen voor deze zomer zijn dan ook om verder te klussen in ons huis, verder in te richten en op te ruimen. En mijn eigen plannen zijn om dus veel te lezen en te haken, maar ook veel te schrijven.

Ik ben al begonnen aan zeven korte kinderverhalen die ik als A6 boekjes in combinatie met haakprojectjes voor ouder en kind wil aanbieden als pakketje. Hartstikke leuk om te maken! Ook wil ik mijn twee jeugdverhalen (‘Eea en zijn verloren schat’ en ‘Sol’) (her)schrijven om vervolgens naar een uitgeverij te sturen. Heel spannend allemaal, maar ik heb er reuzezin in!

Mijn leeslijstje voor deze maand heb ik dus maar niet al te ambitieus gemaakt, haha. Ik ga sowieso de vier boeken die ik ben begonnen, uitlezen deze maand en nog een paar losse boeken extra. Ook wil ik weer luisterboeken gaan lezen tijdens mijn wandelingen. Ik zit nu te denken aan ‘t Hooge Nest en de twee boeken over Cliffrock Castle. Heb jij deze al gelezen? Wat vond je ervan?

Welke boeken wil jij deze maand gaan lezen? 🙂

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller