Leeslijstje: augustus 2020
Leeslijstje: augustus 2020

Leeslijstje: augustus 2020

De komende twee weken heb ik nog vakantie en het wordt heerlijk weer hier in Nederland. Dat is dus fijn om lekker veel te lezen. Verder ben ik nog steeds bezig met het bedenken van mijn eigen haakpatronen om daar verhaaltjes bij te schrijven. Voor het echte schrijfwerk ga ik straks weer de tijd inplannen rondom mijn werkzaamheden van mijn baan. Op die manier werk ik er toch meer gestructureerd aan, merk ik. Het is nu tenslotte nog vakantie. 😉

Deze maand ben ik van plan De Goldbaum dynastie en De wilde stilte uit te lezen. Daarnaast wil ik verder lezen in het tweede deel van de Cazalet-serie. Ook heb ik een drietal biebboeken die ik nog wil lezen deze maand, onder andere het boek Zondagskind waar ik hele goede geluiden van hoor. En verder zie ik nog wel wat op mijn pad komt. 🙂

Wat ga jij deze maand lezen? Of maak je geen leeslijstje?

Deel deze blogpost op social media:

2 reacties

 1. Ik heb op Hebban een balletje opgegooid voor Een Klein Leven en we starten 17 augustus. Nu lees ik Midnight Sun en Tiny Pretty Things.

  Ik wist helemaal niet dat jij ook zo’n veellezer bent!

  1. Gebruiker avatar
   Maria1990

   Hey hoi Laurie,

   Wat leuk dat je me volgt! Dat is nog eens lang geleden. 🙂
   Ik lees inderdaad ook veel en van alles. Ik zal eens een kijkje nemen op jouw blog. Heb je ook Instagram?

   Op Hebban plaats ik ook mijn recensies en soms doe ik mee aan leesclubs of de hebbanbuzz.
   Veel leesplezier deze maand! 🙂

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller