Leeslijstje: september 2020
Leeslijstje: september 2020

Leeslijstje: september 2020

Het najaar is in aantocht en dat betekent lekker veel lezen op de bank met een dekentje en een warme kop thee. Vanaf dit schooljaar werk ik niet meer op woensdag en ik vind het heerlijk. Lekker tijd voor mezelf, voor mijn onderneming, voor lezen, voor schrijven en voor fijne tripjes naar de bibliotheek. Dat is wat ik vandaag ook heb gedaan; ik heb een stapeltje kinderboeken van Pieter Koolwijk en Linde Faas meegenomen om te gaan lezen.

Verder lees ik verder in het tweede deel van The Cazalets. Ook hoop ik mijn twee nieuwe boeken van Rainbow Rowell uit te lezen. Uiteraard heb ik stapels biebboeken liggen die ik nog wil lezen, haha, wil ik me verder inlezen over creatief schrijven en ben ik een hele zooi e-books op mijn afgestofte e-reader aan het zetten. Zo veel boeken, zo veel leesplannen, zo weinig tijd. 😉 Maar één ding is zeker: het wordt weer een fijne leesmaand. 🙂

Wat ga jij lezen in de maand september? Kijk jij uit naar een specifiek boek?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.