Leeslijstje: oktober 2020
Leeslijstje: oktober 2020

Leeslijstje: oktober 2020

Voor het eerst dit jaar heb ik voor deze maand een simpel leeslijstje: alles uitlezen waarin ik al ben begonnen. In de feelgood van Rainbow Rowell, Landline, ben ik in september gestart. Verder wil ik graag twee dikke pillen uitlezen deze maand en toevallig ook twee boeken die onderdeel zijn van een serie.

Dochters van een nieuwe tijd ben ik in augustus gestart en Marking Time zelfs in juni! Echt heel erg, dus de hoogste tijd dat ze deze maand uit gaan. Het zijn ook gewoon twee hele leuke boeken, dus ik snap niet waarom ik ze steeds weg leg. Waarschijnlijk omdat er weer veel ander moois tussen komt elke keer, zoals altijd bij een boekenliefhebber, haha. 😉

Wat ga jij deze maand lezen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller