Leeslijstje: november 2020
Leeslijstje: november 2020

Leeslijstje: november 2020

Voor de nieuwe maand heb ik een heerlijk stapeltje boeken liggen dat ik van plan ben om te gaan lezen. Ik weet niet of ik het allemaal uit krijg, maar ik heb besloten om gewoon heerlijk te blijven doorlezen deze maand. Oktober was een drukke maand, maar november wordt gelukkig rustiger.

De stapel is een fijne mengelmoes aan boeken. Ik heb een aantal recensie-exemplaren ontvangen die ik wil gaan lezen. Daarnaast ben ik de serie Harry Potter begonnen om te herlezen. Ik heb twee buddy reads en twee leesclubs lopen; en daarnaast lees ik een aantal jeugdboeken voor mijn nieuwe opleiding (binnenkort meer daarover!). En natuurlijk lees ik mee in het boek voor Nederland Leest! Kortom, het wordt een heerlijke leesmaand vol mooie boeken en ontmoetingen met andere lezers.

Hoe verloopt jouw leesmaand tot nu toe?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.