Leeslijstje: december 2020
Leeslijstje: december 2020

Leeslijstje: december 2020

De maand december is naast oktober mijn favoriete maand. Kerstfilms, muziek, boeken, versiering, kaartjes, lekker eten, noem maar op, alles aan kerst vind ik elk jaar weer geweldig. Mijn leeslijstje voor deze maand is dan ook meer een suggestie voor mezelf, haha, want ik doe deze maand lekker waar ik zin in heb. Zeker omdat ik nog maar één weekje hoef te werken.

Ik lees mee met drie leesclubs deze maand en wil minstens twee kerstboeken lezen dit jaar. Ik lees ondertussen rustig verder in de Harry Potter serie (nu halverwege deel 2) en heb vier recensie-exemplaren liggen die ik de komende tijd wil proberen. En wat niet meer lukt dit jaar, gaat fijn mee naar 2021, want dat zal ongetwijfeld ook weer een heerlijk leesjaar worden.

Geniet van deze feestmaand allemaal! 🙂

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller