Leeslijstje: januari 2021
Leeslijstje: januari 2021

Leeslijstje: januari 2021

Voor dit nieuwe jaar heb ik mijn reading challenge weer op 75 boeken gezet. Als ik gemiddeld 6 à 7 boeken lees per maand, dan red ik dat; en zoveel boeken lees ik meestal wel (in de vakantie zelfs vaak wat meer). Dus voor deze maand heb ik het volgende deel van Harry Potter staan en twee recensie-exemplaren die ik al een tijdje wil lezen.

Daarnaast lees ik vrolijk verder in Anna Karenina de Dikke Pil, haha. Ooit lees ik hem uit (met andere woorden: dit jaar nog!). En verder wil ik heel graag twee historische romans lezen deze maand, mijn favoriete genre. Het boek Viktor lees ik zelfs met 30 collega’s in een leesclub waar ik coördinator van ben. Hartstikke tof! En het boek Hamnet wordt waarschijnlijk een buddy read halverwege deze maand.

Waarschijnlijk lees ik ook nog wel één of twee jeugdboeken voor mijn studie en wie weet wat er nog langskomt deze maand. Waar kijk jij naar uit deze maand?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller