Leeslijstje: februari 2021
Leeslijstje: februari 2021

Leeslijstje: februari 2021

Deze boeken wil ik in ieder geval (uit)lezen of beginnen deze maand. Twee boeken heb ik inmiddels al uit; het vijfde Harry Potter boek en Hamnet, waar ik net een recensie van heb geplaatst. Ik ben dus uiteraard al begonnen in deel 6 van Harry Potter (staat niet op de foto). Ook heb ik weer een buddy read deze maand met twee andere bookstagrammers. We lezen eindelijk het Evelyn Hugo boek; ik ben zo benieuwd!

Ook wil ik beginnen in drie recensieboeken: twee romans en een tweede deel van een boekenserie waar ik deel 1 zo mooi van vond vorig jaar. Verder lees ik wat jeugdboeken voor mijn opleiding, dus die zullen ook nog wel langskomen deze maand. Tot slot zie ik wel wat er op mijn pad komt. 🙂

Naar welk boek kijk jij uit deze maand?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.