Leeslijstje: maart 2021
Leeslijstje: maart 2021

Leeslijstje: maart 2021

Deze maand hoop ik de Harry Potter serie uit te lezen. Ik ben inmiddels aangekomen bij het laatste deel en hoop deze week ook de drie losse boekjes over de magische wereld te lezen in het kader van deze week vol boeken. Daarnaast lees ik Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde met de leesclub van mijn werk. Ik ben nu op een derde en het is nu al zo goed en razend interessant.

Daarnaast heb ik drie recensie-exemplaren liggen die ik deze maand ga starten. Het beloofde land gaat over een Camino wandeltocht en de eerste honderd bladzijdes waren al erg goed. Tussen de regels door begon ook al goed en na het eerste deel ben ik heel benieuwd om dan eindelijk te starten in Tijd om opnieuw te beginnen. Natuurlijk lees ik ook wat kinderboeken tussendoor voor mijn opleiding. Jullie horen het al, het wordt geen week, maar weer een maand vol boeken voor mij!

Wat zijn jouw leesplannen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller