Leeslijstje: april 2021
Leeslijstje: april 2021

Leeslijstje: april 2021

Deze boeken wil ik graag lezen, beginnen of in ieder geval klaarleggen om te gaan lezen deze maand, haha. Er zitten een aantal bij die ik al heel lang wil lezen, zoals het nieuwe boek van David Nicholls. Ik heb al zijn boeken gelezen, behalve Sweet Sorrow. Daarnaast wil ik graag American Royals en Kindred lezen, omdat ik daar goede recensies van heb gelezen. Sinds dit weekend hebben wij zowaar Netflix, haha, dus deel 1 van Bridgerton kan nu ook niet meer blijven liggen, want ik wil de serie nu heel graag zien.

Ik ben al bezig in de onderste drie boeken, waar ik erg van geniet op dit moment. Verder doe ik mee met de volgende ronde van de leesclub met het boek De geest en het meisje, waar ik heel benieuwd naar ben, want de andere twee boeken van Lucy Strange vond ik zo goed. Her en der doe ik nog mee met wat reading challenges met wat dunnere boekjes die ik tussendoor lees, en ik zal nog wat lezen voor mijn opleiding Vol van Lezen.

Welk boek wil jij sowieso gaan lezen deze maand?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.