Leeslijstje: juni 2021
Leeslijstje: juni 2021

Leeslijstje: juni 2021

Deze boeken ben ik op dit moment aan het lezen en wil ik graag deze maand (uit)lezen. Allereerst heb ik weer twee gezellige buddy reads deze maand met de boeken De boekbinder en The Book Thief. Het eerste boek hebben we na zo’n 100 bladzijdes even opzij gelegd, omdat het ons op dit moment niet echt pakt, maar wie weet lezen we hem later nog eens uit. The Book Thief zijn we net vorige week begonnen. Die vind ik nog heel apart en het pakt me ook nog niet echt, dus ik ben benieuwd of ik die verder wil lezen deze maand.

Het boek van verloren namen heb ik inmiddels uit. Afgelopen weekend heb ik mijn recensie geplaatst waarin je kunt lezen hoe geweldig ik hem vond. Ook lees ik deze maand verder in Het gouden uur en hoop ik hem uit te lezen. Ten slotte organiseer ik deze maand een gezellige leesclub rondom een klassieker en een van mijn favoriete boeken, Little Women. We zijn ongeveer op de helft en so far, so good, want dit is gewoon een heerlijk verhaal.

Allemaal weer leuke leesplannen dus, in een nogal chaotische maand op werk, maar hopelijk kan ik in ieder geval twee of drie boeken lezen deze maand. Wat lees jij op dit moment?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.