Leeslijstje: juli 2021
Leeslijstje: juli 2021

Leeslijstje: juli 2021

Vakantie! En dat betekent onder andere lekker veel lezen en dat lukt al aardig in deze eerste week. Twee boeken van deze stapel, de onderste en bovenste, zijn al uit en Briefjes voor Pelle, een mooi jeugdboek, gaat vandaag denk ik wel uit. Verder wil ik een aantal recensie-exemplaren lezen, zoals De hennakunstenares en De zwemclub van Shelly Bay. Van het eerste boek hoor ik eigenlijk alleen maar goede verhalen. Dat boek wordt een gezellige buddy read vanaf komend weekend.

Ook wil ik wat bibliotheekboeken lezen, voordat ze weer terug moeten en een aantal series beginnen, verder lezen of uitlezen, zoals Mathilda’s geheim en De tijden veranderen. Als het weer ook nog even meewerkt, dan wordt dit een heerlijke zomer in de zon met fijne boeken!

Wat wordt jouw zomerse leeslijst voor dit jaar?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.