Leeslijstje: augustus 2021
Leeslijstje: augustus 2021

Leeslijstje: augustus 2021

Deze maand heb ik nog fijn drie weken vakantie en met dit zomerweer is het heerlijk lezen in de tuin. Deze maand lees ik een paar dikke pillen, zoals Mathilda’s geheim. Die heb ik gisteren net uitgelezen, dus daar zal ik nog een recensie over schrijven voor jullie. Daarnaast wil ik De zwemclub van Shelly Bay uitlezen en beginnen in Hildes droom. Maar aangezien dat eerste boek wel heel veel drama bevat, wilde ik even iets luchtigs lezen.

Daarom ben ik gisteren begonnen in Mr. Malcolms lijst, een biebboek. Het leest heerlijk weg en ik heb nu al een paar keer hardop moeten lachen. Deze maand hoop ik nog wat meer van mijn biebstapel weg te kunnen lezen, haha, maar ik hoop ook een Engelse pocket van onze eigen bibliotheek te lezen. Wie weet, we zijn pas halverwege de maand! Zolang ik maar geniet.

Welk boek lees jij op dit moment? En vind je dat een boek voor mij?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller