Leeslijstje: september 2021
Leeslijstje: september 2021

Leeslijstje: september 2021

Deze maand gaat een beetje langzaam qua lezen. Ik heb tot nu toe twee boeken gelezen; de een helemaal top en de andere dramatisch slecht (ik wil er niet over praten…). Nu ben ik gelukkig bezig in twee boeken als twee gezellige buddy reads en dat gaat een stuk beter. Allereerst lees ik De puzzelvrouwen van Berlijn die ik bijna uit heb. Dit boek is zo spannend en ik ben echt heel erg benieuwd naar alle vragen die ik nog heb.

Het andere boek is mijn tweede boek van Diney Costeloe, Een nieuw leven. Daar ben ik net in begonnen en de hoeveelheid namen in de eerste honderd bladzijdes duizelt me een beetje, maar het verhaal lijkt nu op gang te komen. Ik kan me herinneren dat ik het eerste boek dat ik van haar las, heel erg mooi vond. Verder wil ik deze maand nu echt beginnen in Hildes droom. Hopelijk kom ik aan het eind van deze maand na de twee buddy reads lekker in het verhaal om door te lezen.

Welk boek ga jij deze maand sowieso lezen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.