Leeslijstje: oktober 2021
Leeslijstje: oktober 2021

Leeslijstje: oktober 2021

Ook al is de maand oktober alweer bijna voorbij, ik wil toch nog mijn leesplannen met jullie delen. Ik heb twee gezellige buddy reads deze maand: eentje met weer een ander leuk boek van Taylor Jenkins Reid en eentje met het derde deel van de Leeuwenhof-serie. Ik ben momenteel bezig in allebei en ze zijn weer erg leuk. Ook was ik alweer een tijdje geleden begonnen in When calls the heart; het boek waarop de tv-serie is gebaseerd. Het is een dun boekje, dus ik hoop hem deze maand uit te kunnen lezen.

Misschien heb je in mijn stories ook de stapels biebboeken voorbij zien komen, haha. Ik heb deze week herfstvakantie, dus ik heb meer tijd om te lezen, maar die hele stapel uithebben is natuurlijk wel een beetje ambitieus. Daarnaast moet ik morgen en overmorgen een cursus voorbereiden die ik komend voorjaar ga geven. Van de biebboeken hoop ik in ieder geval de volgende verhalen nog te kunnen lezen, voordat ze weer terug moeten naar de bibliotheek: Elianes belofte, Corinnes toekomst, Miss Lattimore’s brief, en hopelijk Een tweede kans voor Missy.

Heb jij een van deze boeken gelezen? Zo ja, wat vond je ervan?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.