Leeslijstje: november 2021
Leeslijstje: november 2021

Leeslijstje: november 2021

Oh jawel, hoor, ik heb weer grootse plannen voor deze maand. Natuurlijk maak ik dan weer een leeslijstje waar ik me niet aan ga houden, haha, maar wat maakt dat uit? Goede voornemens en plannen zijn altijd goed, toch? Deze maand is het de maand van Nederland Leest, dus uiteraard heb ik De wandelaar en Katvis, de junior versie, meegenomen uit de bieb. Bij de aankoop van nieuwe boeken kreeg ik ook nog een spannend boekje van Jo Nesbo er gratis bij. Ik lees deze maand Songs in Ursa Major als gezellige buddy read en ben nog steeds bezig in Hildes droom en When calls the Heart.

Ik mag meedoen met twee blogtours, een voor Dochters van de Dordogne die ik bijna uit heb en heel leuk en spannend vind, en een voor De bijzondere levens van Violette waar ik heel nieuwsgierig naar ben en hoop volgende week daarin te beginnen. Ook ben ik gekozen voor de Hebban leesclub van De reis van haar leven. Wat een geluk allemaal en zo leuk dat ik deze boeken allemaal mag lezen!

Ik ga er hopelijk veel plezier aan beleven de komende weken. Wat lees jij deze laatste maanden van het jaar?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.