Leeslijstje: december 2021
Leeslijstje: december 2021

Leeslijstje: december 2021

De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken! Mijn leeschallenge heb ik al gehaald, dus ik hoef gelukkig geen eindsprintje meer te trekken. Wel heb ik nog genoeg leesplannen, maar ja… wanneer heb ik dat nu niet? Allereerst ligt Hildes droom al heel lang op mijn bijzettafeltje te verstoffen onder een lading andere boeken. Vandaag ben ik er weer in begonnen en ik weet niet waarom die zo lang blijft liggen. Ik vind hem tot nu toe lekker weglezen! Daarnaast heb ik drie Engelse kinderkerstboeken gekocht om deze maand te lezen, en daar heb ik zó zin in. In de eerste, A Boy Called Christmas, ben ik gisteren al begonnen en die is zo leuk al. Ik lees hem als gezellige buddy read.

Met dezelfde buddy heb ik nog een buddy read, haha, en dat is met het boek Noem geen namen. In een paar dagen tijd las ik al tot de helft en hij is zo spannend! Vanavond bespreken we deel 1 samen. Heel snel, want we willen allebei gauw verder lezen, haha. Deze week las ik De reis van haar leven uit, waarmee ik meedoe met een Hebban leesclub. Binnenkort zal ik mijn recensie delen. Ten slotte zie ik wel wat op mijn pad komt. Ik zal ook wel fijne kinderboeken lezen en misschien begin ik ook eindelijk eens een keer in de Nederland Leest boeken.

Wat lees jij in deze laatste maand van het jaar?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.