Leeslijstje: januari 2022
Leeslijstje: januari 2022

Leeslijstje: januari 2022

Het nieuwe jaar begint al goed met drie gelezen boeken waar ik van heb genoten. Onder andere Hildes droom op deze foto heb ik al gelezen, dat ik een mooi eerste deel vind van een nieuwe historische romanserie. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg en zal mijn recensie nog delen. Van de week ben ik begonnen in En de wereld was jong, een nieuwe historische romanserie van Carmen Korn. Het verhaal leest nu al lekker weg! Volgende week komt daarvan mijn recensie online.

Ik heb twee gezellige buddy reads deze maand met de onderste twee boeken en verder zie ik wel of ik naast deze dikke pillen nog een of twee biebboeken wil lezen. Het is vandaag sombertjes weer, dus ik ga zo ook nog even fijn haken.

Welk boek lees jij op dit moment?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller