Leeslijstje: februari 2022
Leeslijstje: februari 2022

Leeslijstje: februari 2022

Ik heb me heel goed gehouden aan het leeslijstje van vorige maand, dus ik maak weer een realistische voor februari. Tenminste… dat hoop ik. Twee boeken die ik vorige maand ben gestart, wil ik komende week uitlezen. Dan kan ik gauw beginnen aan Het weesmeisje-serie, waar ik heel benieuwd naar ben! Het wordt weer even opfrissen waar deel 1 ook alweer over ging, maar ik denk dat ik gauw genoeg weer in het verhaal zit.

Daarnaast lees ik mee met de laatste leesclub met een leuk kinderboek, waar ik al heel lang naar uitkijk! Ik ben dus heel benieuwd of mijn verwachtingen uit zullen komen. Tot slot heb ik nog wat biebboeken liggen die ik eigenlijk ook nog graag wil lezen deze maand, zoals The Nightingale, De bibliotheek van Parijs en Tokyo voor altijd. Eens kijken hoever ik kom, haha, want ik ben ook weer fijn aan het haken en heb nogal wat volle weekenden voor de boeg. En nu ik weer mag sporten en muziek maken, blijven er ook weinig vrije avonden over. Maar hartstikke leuk weer allemaal en ik geniet overal van!

Welk boek lees jij deze week?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller