Leeslijstje: maart 2022
Leeslijstje: maart 2022

Leeslijstje: maart 2022

Deze maand lees ik rustig verder in de Het weesmeisje-serie van Anne Jacobs. Daarnaast wil ik De hertog op z’n knieën heel graag lezen. Ik hoor zoveel goeds over dit boek dat ik inmiddels erg nieuwsgierig ben geworden. Ook ben ik eindelijk begonnen in Harry Potter deel 1 in het Engels. Dat werd ook wel tijd, haha. Mijn vriend leest de boeken namelijk achter mij aan, dus ik moet vaart maken. Verder lees ik De crèche als gezellige buddy read en wil ik When calls the heart deze maand lezen.

Je leest het, ik heb alweer wilde leesplannen. En dan hebben jullie nog niet eens mijn stapel biebboeken zien liggen die nu naar mij staren, terwijl ik dit typ, haha. Ik heb nog wat jeugdboeken klaarliggen (5 stuks maar) en een roman/kostuumdrama die begin volgende week al terug moet. Oeps! Tussen het lezen door ben ik ook weer een nieuw haakprojectje gestart, namelijk een sierkussen, en oh ja, er moet ook nog gewerkt worden. Ach ja, als ik het allemaal maar leuk vind, toch? Ik ga nog even puzzelen (het laatste deel van 4500 stukjes van de 18.000 stukjes puzzel vordert gestaag), want ja, dat doen we ook nog. 😉

Welk boek wil jij sowieso deze maand nog lezen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.