Leeslijstje: april 2022
Leeslijstje: april 2022

Leeslijstje: april 2022

Deze maand wil ik allereerst de boeken die ik vorige maand ben begonnen eindelijk uitlezen, zoals deel 2 van Het Weesmeisje-serie. Die blijft en blijft maar liggen, omdat ik steeds weer zin heb in een ander boek. Het is niet dat het geen leuke serie is, maar blijkbaar heb ik nu even zin in iets anders. Dat past dan weer mooi bij deze maand, in het kader van Lees Eens Wat Anders. Ik neig toch wel heel erg naar een thriller, want ik heb al heel lang geen spannend boek gelezen. Misschien is De verdwijning bij Loxby Manor daar wel een goeie voor.

Daarnaast lees ik The Humans als gezellige buddy read en wil ik De hertog op z’n knieën en When calls the heart nu eindelijk deze maand eens lezen. Ook omdat deel 2 van de serie van Evie Dunmore half april uitkomt, dus ik moet wel een beetje bijblijven, haha. Voor de rest liggen er nog boeken van eigen plank te wachten op mijn 4×12 boeken lijstjes, die ik eigenlijk allemaal dit jaar gelezen wil hebben. En die stapel biebboeken staart me ook aan, zucht… Daar moet ik maar een aantal van terugbrengen, want naast lezen is er nog genoeg andere leuke dingen te doen. 😉

Welk boek lees jij op dit moment?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller