Leeslijstje: mei 2022
Leeslijstje: mei 2022

Leeslijstje: mei 2022

Voor deze maand heb ik besloten dat ik wat relaxter ga lezen. Ik heb pas voor het einde van de maand weer een buddy read gepland staan, dus tot die tijd kan ik lekker lezen waar ik zin in heb. Ik ga rustig mijn series verder lezen, zoals Het Weesmeisje-serie. Ook wil ik deel 2 van De vrouwen van Oxford lezen, want daar ben ik heel nieuwsgierig naar. Deze week zal ik mijn recensie van deel 1 plaatsen. Ook wil ik het volgende deel van Harry Potter in het Engels lezen, want mijn vriend wil graag het volgende deel lezen, haha.

Verder heb ik twee oorlogsromans liggen die ik in mei wil lezen. Toen de wereld nog van ons was heb ik bijna uit, en is goed geschreven en echt ontroerend. Ik ben benieuwd hoe het verhaal afloopt. Ten slotte heb ik nog twee jeugdboeken van de bieb liggen; misschien kom ik daar nog aan toe. Weer genoeg leesplannen dus! En daarnaast lekker haken, puzzelen, muziek maken, aikidoën (want ik mag in november voor mijn zwarte band gaan!) en klussen/opruimen in huis. Ik heb er zin in, en word vrolijk en ben energiek door dit heerlijke weer!

Naar welk boek kijk jij uit deze maand? En ga je nog andere leuke dingen doen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller