Leeslijstje: juni 2022
Leeslijstje: juni 2022

Leeslijstje: juni 2022

Juni vind ik altijd een heerlijke maand. De dagen zijn het langste licht van het hele jaar, we krijgen in deze maand vrijwel altijd heerlijk warm weer en dit jaar begint ook nog eens mijn vakantie in juni. Wat een mazzel! Wij gaan hier en daar een nachtje weg, maar blijven vooral lekker thuis om fijn te klussen in huis (nog genoeg te doen!), om gezelschap te bieden aan de katten (wij zijn hun personeel, hè?) en om naar ons heerlijke strand te gaan. Misschien nog lekker barbecueën, zwemmen en afspreken met vrienden.

Ik heb ook nog genoeg leesplannen, hoor haha. Ik heb de dikste pil van deze stapel, De charmante schurk, al uit. Die vond ik weer fantastisch! Deze week deel ik mijn recensie over dit boek. Ik ben al halverwege One True Loves die ik als gezellige buddy read lees en ben al begonnen in Het recept van dromen (als e-book en staat dus niet op de foto). Ik wil in mijn vakantie deel 3 en 4 van de Het Weesmeisje-serie lezen en nog twee andere romans. Voor de afwisseling lees ik Harry Potter in het Engels tussendoor. Nou, ik vind dat het leeslijstje al aardig vordert. Ook al is ie natuurlijk weer megagroot en ga ik het nooit allemaal redden, haha. Maar dat geeft niet, als ik maar plezier heb!

Ook heb ik hier nog wat jeugdboeken en oorlogsromans van de bieb liggen. Eens kijken waar ik zin in heb de komende weken…

Welk boek ga jij deze maand sowieso lezen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.