Leeslijstje: juli 2022
Leeslijstje: juli 2022

Leeslijstje: juli 2022

Deze maand hoop ik veel van eigen boekenplank te lezen. In de bovenste twee boeken ben ik al begonnen. Mijn laatste ongelezen Taylor Jenkins Reid boek lees ik weer als gezellige buddy read. Nog ruim een maandje wachten en dan kunnen we haar nieuwste boek gaan buddy readen. Ik kijk heel erg uit naar dat boek! Hotel Portofino lees ik voor weer een gezellige leesclub van Hebban. Tot nu toe is dat inderdaad een perfect boek voor Downton Abbey fans en ik geniet dus enorm van alle personages, de perspectiefwisselingen en alle intriges in dat boek.

Ik moet ook echt gaan beginnen in het tweede deel van de Corina Bomann serie, Sophia’s wens, want dat is ook een gezellige buddy read voor deze maand. Deel 1 vond ik fantastisch, dus ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verdergaat. Daarnaast wil ik Aroma en Hoop voor het landhuis in ieder geval deze maand lezen. Ten slotte heb ik in ieder geval zes biebboeken, drie romans en drie jeugdboeken, die ik niet ongelezen terug wil brengen, dus ik heb weer genoeg leesplannen, haha. En ik moet maandag gewoon weer beginnen met werken! Ik ga gewoon weer lekker lezen waar ik zin in heb.

Naar welk boek op mijn leeslijstje ben jij ook nieuwsgierig?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller