Leeslijstje: augustus 2022
Leeslijstje: augustus 2022

Leeslijstje: augustus 2022

Dit stapeltje boeken hoop ik deze maand te lezen, of in te beginnen. Ik heb weer twee gezellige buddy reads op dit moment. Ik ben al bijna op de helft van Sophia’s triomf, waar ik weer erg van geniet. Daarnaast ben ik vorige week in Three Sisters begonnen, wat tot nu toe een indrukwekkend verhaal is. Gisteren heb ik een heel klein stukje in Aroma gelezen en dat smaakte absoluut naar meer, dus die hoop ik deze week ook verder te lezen. Op het bijzettafeltje naast mijn plekje op de bank ligt ook nog Harry Potter 2 in het Engels, waar ik ook al in begonnen ben.

Ik hoop nog een start te kunnen maken in Hoop voor het landhuis en De verloren ring, waar ik allebei heel nieuwsgierig naar ben. Die eerste is namelijk het laatste deel van een trilogie, dus ik wil graag weten hoe het verhaal afloopt. Uiteraard heb ik ook nog een hoop biebboeken liggen, maar ik wil in ieder geval twee jeugdbiebboeken voor het einde van de maand lezen. Weer veel te veel leesplannen dus, haha. Ach ja, het is prachtig weer de komende tijd, dus dat wordt boek mee en lekker naar het strand.

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.