Leeslijstje: september 2022
Leeslijstje: september 2022

Leeslijstje: september 2022

Voor deze maand heb ik weer een mooi stapeltje verzameld om te lezen. Ik denk dat er ook nog wel een buddy read bij komt, van het nieuwste boek van Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is back. Die kwam vorige week binnen en daar ben ik zo benieuwd naar! Waar ik ook erg benieuwd naar ben, zijn de boeken De verloren ring en Hoop voor het landhuis. Ook wil ik graag de Het Weesmeisje-serie verder lezen, dus ik hoop dat ik daar deze maand nog aan toe kom. Momenteel ben ik bezig in De zusjes uit het Verzonken Moeras, het laatste boek van Lucy Strange. Ik ben over de helft en hij begint nu wat spannender te worden.

Ook wil ik Harry Potter deel drie in het Engels beginnen en ik krijg nog twee recensie-exemplaren opgestuurd, die ik graag zo snel mogelijk wil lezen, omdat ze me heel erg tof lijken. Verder heb ik nog zes biebboeken thuis liggen die ik in de komende weken wil lezen, waaronder zes jeugdboeken. Wat een plannen weer! En hebben we ook nog andere hobby’s? Ja, zeker! Ik ben ook lekker aan het breien en haken, de muziekrepetitie met de brassband is weer begonnen, en er beginnen allemaal leuke series en tv-programma’s deze maand. Mijn zwartebandexamen voor aikido komt ook al dichterbij, dus ook nog hard trainen twee keer per week. Hopelijk gaan we allemaal weer een fijne maand tegemoet.

Welk boek wil jij sowieso lezen in september?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.