Leeslijstje: oktober 2022
Leeslijstje: oktober 2022

Leeslijstje: oktober 2022

Oktober is de maand van mijn verjaardag en de maand waarin de herfst altijd echt goed begint. Ik vind het een heerlijk seizoen. In vier boeken op deze foto ben ik al begonnen en daarnaast lees ik nog een e-book. Lekker chaotisch begin van de maand dus, haha. Het uitlezen van een boek wil dus ook niet echt vlotten, maar het voordeel van zo veel boeken tegelijk lezen is wel dat je in een korte tijd vlak achter elkaar boeken uitleest. Dat scheelt dan weer, haha.

Maar goed, ik heb nu een kwart van Harry Potter 3 in het Engels gelezen en ben zowaar in een thriller begonnen. Ook heb ik weer een gezellige buddy read, dit keer met het boek All The Light We Cannot See. We moeten daar eerlijk gezegd nog een beetje inkomen. Ook lees ik De ruige heer, en die helpt me aardig uit mijn leesdip van de afgelopen twee weken. Via mijn e-reader lees ik Het meisje achter het prikkeldraad. En als het meezit, wil ik nog mijn laatste ongelezen historische roman van Simone van der Vlugt lezen. Tot slot luister ik uiteraard boeken in de auto en lees ik tussendoor nog wel eens een jeugdboek uit de bieb.

Kortom, chaotisch lezen is deze maand inmiddels een feit, maar ik geniet van de kleine leesuurtjes die ik kan meepikken. Welk boek lees jij op dit moment?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller