Wrap up: oktober 2021
Wrap up: oktober 2021

Wrap up: oktober 2021

Iets later door mijn verjaardagsweekend plaats ik nu mijn wrap up voor de maand oktober. Ik heb vijf boeken gelezen, waaronder 1 hele dikke pil. Solveigs belofte, het laatste deel van de Leeuwenhof serie, las ik als gezellige buddy read en het was leuk om deze serie uit te lezen. Binnenkort plaats ik mijn recensie. Daarnaast las ik als tweede buddy read weer een fijn Taylor Jenkins Reid boek en wat was dat verhaal weer hartstikke leuk om te lezen! Ook van dit boek plaats ik nog mijn recensie.

Ook las ik Ganbatte, een spiritueel en interessant boek over een nog onbekende Japanse filosofie. Mijn eerste boek van de maand was De theewinkel vol geluk en dat was een heerlijk boek om weg te lezen. Ik vloog erdoorheen en het was gewoon een ontspannen lees. Tot slot las ik nog een young adult, De Godden broers. Ik ga daar niet eens een recensie van plaatsen, zo stom vond ik dat boek, haha. Ik kon er helemaal niks mee en vond het een apart boekje. Ach ja, gelukkig heb ik vier andere leuke boeken gelezen in oktober.

Heb jij een boekentip voor mij uit jouw maand oktober?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.