Wrap up: september 2021
Wrap up: september 2021

Wrap up: september 2021

In de afgelopen maand heb ik vijf boeken gelezen. Allereerst las ik een interessante biografie over een generaal van het Leger des Heils. Het was heel leerzaam om te lezen, en sommige passages waren erg herkenbaar. Daarnaast heb ik de young adult Cinder & Ella gelezen, waar ik totaal niet enthousiast over was. Wat een beter boek was, was De puzzelvrouwen van Berlijn. Ook al verwachtte ik iets anders; het was best spannend en de buddy read was gezellig. Binnenkort schrijf ik mijn recensie van dit boek.

Een andere gezellige buddy read was Malibu Rising, Tessa’s en mijn derde boek van Taylor Jenkins Reid. Hij las weer heerlijk vlot en het was een tof verhaal. Deze maand lezen we ons vierde boek van haar. Zin in! Tot slot las ik Een nieuw leven, mijn tweede boek van Diney Costeloe en ook als gezellige buddy read. Dit boek las ook heerlijk vlot en was een fijne ontspannen lees. Binnenkort schrijf ik ook mijn recensie van dit boek.

Welk boek van jouw gelezen boeken in september raad je mij aan?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.