Wrap up: augustus 2021
Wrap up: augustus 2021

Wrap up: augustus 2021

Deze maand heb ik zeven mooie boeken gelezen. Werk was alweer begonnen, dus ik vind het aantal reuze meevallen. Ik heb drie boeken uit eigen kast en vier bibliotheekboeken gelezen, waaronder één e-book, twee recensie-exemplaren en drie kinderboeken. Mathilda’s geheim las ik als gezellige buddy read en ik ben nu heel benieuwd naar het laatste deel van deze trilogie. Ook het tweede deel, Storm rond het landhuis, van een andere serie vond ik weer erg leuk om te lezen!

Mr. Malcolms lijst vind ik ook echt een aanrader! Hij las heel vlot, had grappige dialogen en was gewoon een heerlijk ontspannend en filmisch verhaal. Ik kijk uit naar het tweede boek van deze auteur deze maand. Ik denk dat dit boek mijn favoriet is van augustus. Van twee kinderboeken zal ik nog de recensies plaatsen.

Wat was jouw favoriet van deze maand?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.