Wrap up: juli 2021
Wrap up: juli 2021

Wrap up: juli 2021

In de maand juli heb ik acht mooie boeken gelezen. Mijn zomervakantie begon halverwege de maand, wat ervoor zorgde dat ik heerlijk een aantal boeken achter elkaar kon lezen. Veel boeken staan niet op de foto, omdat die weer terug naar de bieb moesten. En van drie boeken zal ik binnenkort nog mijn recensie plaatsen.

De verborgen apotheek, Het meisje in de witte kimono, De hennakunstenares en Briefjes voor Pelle kregen van mij allemaal vijf sterren. Cilka’s journey; De jongen, de mol, de vos en het paard; en De weg van de boog allemaal vier sterren. Roadtrip kreeg van mij 3,5 sterren.

Ik kijk terug op een schitterende leesmaand en ben benieuwd wat augustus brengt. Wat was jouw favoriet van juli?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.