Wrap up: juni 2021
Wrap up: juni 2021

Wrap up: juni 2021

Het eerste half jaar van 2021 zit er alweer op en in de afgelopen maand heb ik deze vier fijne boeken gelezen. Allereerst organiseerde ik een online leesclub rondom een van mijn favoriete boeken, Little Women. Wat was dat een fijne herlees! Aan het begin van de maand las ik ook Het boek van verloren namen, dat ik een spannend en mooi verhaal vond. Ik wil zeker nog iets van deze auteur gaan lezen!

Ook las ik Het gouden uur uit, wat een langzaam liefdesverhaal was. En ten slotte had ik weer een gezellige buddy read, met wie ik mijn tweede boek van Matt Haig heb gelezen, The Midnight Library. En wauw, wat een boek en verhaal! Ik heb gauw al zijn boeken op mijn verlanglijstje gezet, haha, want van hem wil ik nu ook alles gaan lezen. Binnenkort zal ik mijn recensie van dit laatste boek schrijven.

Heb jij ook zo’n topper gelezen in juni?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.