Wrap up: mei 2021
Wrap up: mei 2021

Wrap up: mei 2021

In de maand mei heb ik vier mooie boeken gelezen en drie mooie prentenboeken bekeken. En het waren ook nog eens allemaal pareltjes waarvan ik heb genoten! Allereerst heb ik een eerste boek van Rachel Hauck gelezen, Tussen de regels door, dat ik een fijn verhaal vond. Verder las ik het tweede deel uit van de trilogie die geschreven is door Carmen Korn en wat was die weer prachtig! Ik heb nu tijdens de Boekenweek deel drie gekocht waar ik deze zomer van ga genieten.

In de maand mei las ik ook weer een boek met de leesclub van werk, namelijk De boekhandel van Teheran. Ik had daar al zoveel mooie recensies over gelezen en jullie hebben allemaal niet gelogen, want wat was dat een mooi liefdesverhaal met een vleugje historie en Iraanse cultuur. Ten slotte won ik het boek De familie Wachtman. Eerst wilde ik deze in juni lezen, maar ik wilde toch alvast snuffelen aan het boek en ik las hem toen zo uit, haha. Wat een karakterontwikkeling en wat een steengoed verhaal! Daar heb ik zo van genoten. Kortom, mei was een mooie leesmaand met allemaal goeie boeken. Eens kijken wat juni brengt!

Welk boek dat jij in mei hebt gelezen, raad jij me aan?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller