Wrap up: april 2021
Wrap up: april 2021

Wrap up: april 2021

Toen ik mijn stapel gelezen boeken van april erbij ging pakken, kwam ik erachter dat ik voornamelijk kinderboeken heb gelezen. Ook hartstikke leuk natuurlijk! Ik heb twee mooie dichtbundels en één prentenboek gelezen voor mijn opleiding Vol van Lezen, voor de laatste bijeenkomsten alweer. Daarnaast heb ik drie hele mooie jeugdboeken gelezen: Meneer Droste van het Kinderboekenmuseum, Een soort vonk en De geest en het meisje. Van het eerste boek heb ik al mijn recensie geplaatst, van de laatste twee volgen ze nog. Het laatste boek heb ik gelezen met een leesclub op bookstagram, wat weer heel gezellig was. Van alle jeugdboeken heb ik heel erg genoten!

Ten slotte mocht ik weer buzzen voor Hebban en heb ik een historische roman gelezen, Het geheim van Silvermoor. Dit begon als een spannend boek, kabbelde toen een beetje voort en eindigde met een hoop informatie. Uiteindelijk was het wel een leuke hebbanbuzz om te doen! Mijn recensie kan je op mijn blog vinden.

Op naar de maand mei met weer mooie, nieuwe leesplannen! Ik zal deze maand ook een leesclub aankondigen die ik in juni wil organiseren. Wie leest er dan met mij mee met het boek Little Women/Onder moeders vleugels van Louisa May Alcott?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.