Wrap up: maart 2021
Wrap up: maart 2021

Wrap up: maart 2021

In maart heb ik zeven fijne boeken gelezen en nog vier prenten-, poëzie- en kunsteducatieboeken bekeken. Een goede leesmaand dus! Maart was ook de maand dat ik de Harry Potter-serie voor het eerst helemaal uitlas en wat heb ik daarvan genoten! Dat laatste deel bracht de hele magische wereld bij elkaar en zorgde ervoor dat ik nu fan ben van Sneep, haha. Daarnaast heb ik drie kleinere boekjes van de Harry Potter-wereld gelezen in het kader van de week vol boeken, wat een heel mooi compleet beeld gaf bij het lezen van de serie.

Ook mocht ik voor het eerst meedoen met een blogtour, voor het boek Oorlogsdochters dat een spannend en interessant boek was. Met mijn werk las ik weer een leesclubboek waar we vrijdag een digitale bespreking van zullen hebben, en ik las de vier prentenboeken voor mijn opleiding Vol van Lezen waar ik 14 april weer een bijeenkomst van heb, waar ik erg veel zin in heb. Tot slot las ik het boek Het beloofde land uit, dat ook een erg mooi verhaal was. Al met al, een prima leesmaand die ervoor zorgde dat ik alweer op een derde ben van mijn reading challenge van 2021! Dat gaat hard!

Welke topper heb jij in maart gelezen?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.