Wrap up: februari 2021
Wrap up: februari 2021

Wrap up: februari 2021

De tweede maand van het jaar zit er alweer op en wat heb ik een fijne leesmaand gehad. Ik heb maar liefst negen boeken gelezen waarvan ook nog eens twee behoorlijke dikke pillen. Dat waren deel 5 en 6 van Harry Potter die echt heel erg leuk waren. Ik ben gauw verder gegaan in het laatste deel. Ook was Hamnet een mooi boek om te lezen, en vooral leuk dat ik het weer als gezellige buddy read kon doen.

Mijn tweede toffe buddy read was echt een klapper en dat is misschien wel mijn favoriet van de afgelopen maand: The Seven Husbands van Evelyn Hugo. Wauw, wat een gaaf boek! Ik heb ten slotte ook twee jeugdboeken en één prentenboek gelezen en nog een krachtig essay over waarom het lezen van kinderboeken zo belangrijk blijft. Van de jeugdboeken was Haaieneiland echt een topper. Van die auteur heb ik direct de rest van zijn boeken uit de bibliotheek gehaald, haha.

Wat was jouw topper van februari?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.