Wrap up: januari 2021
Wrap up: januari 2021

Wrap up: januari 2021

Het is alweer tijd voor de eerste wrap up van het nieuwe jaar. Ik heb een mooie start gemaakt met vijf gelezen boeken en heb me zowaar redelijk aan mijn leeslijstje gehouden, haha. Het vierde deel van Harry Potter is uit (samen met deel 3 tot nu toe mijn favoriet!) en ik ben begonnen in deel 5 dat ik zeker zal uitlezen in de komende maand. Met ruim dertig collega’s heb ik in de eerste ronde van onze leesclub het boek Viktor gelezen, waar ik erg van genoten heb.

Mijn eerste boek van dit jaar, Piranesi, heeft me verrast en nieuwsgierig gemaakt naar het eerste boek van deze auteur. Ten slotte heb ik twee jeugdboeken gelezen voor mijn opleiding ‘Vol van Lezen’. Deze boeken zijn ook echte aanraders. Al met al heb ik fijne vier of zelfs vijf sterren boeken gelezen deze maand!

Heb jij een echte aanrader gelezen deze maand?

Lees hier mijn recensie van Piranesi terug.
Lees hier mijn recensie van A is van Os terug.
Lees hier mijn recensie van Harry Potter 4 terug.
Lees hier mijn recensie van Hoe ik per ongeluk een boek schreef terug.
Lees hier mijn recensie van Viktor terug.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller