Wrap up: december 2020
Wrap up: december 2020

Wrap up: december 2020

Het jaar 2020 zit er weer op en daarmee ook de laatste leesmaand. Wat heb ik heerlijk gelezen in december, maar liefst zes mooie boeken! Ik ben verder gekomen in de Harry Potter serie en ben inmiddels aanbeland bij deel 4.

Daarnaast heb ik twee boeken van Tom Fletcher gelezen; allereerst zijn nieuwste boek dat ik heb meegelezen in een Instagram leesclub, wat superleuk was! En daarnaast zijn tweede kerstboek waar ik rond de kerstdagen heel erg van heb genoten.

Ik heb meegedaan met nog een leesclub, bij Hebban, met een eerste deel van een nieuwe historische romanserie. Dat smaakte naar meer! En ten slotte nog een kerstboek, een feelgood, dat een fijn boek was voor tussendoor.

2021 brengt weer een nieuw jaar, dus nieuwe kansen met zich mee. Binnenkort deel ik met jullie mijn leesplannen voor dit supertoffe nieuwe jaar. Voor nu wens ik jullie allemaal de allerbeste wensen toe! 😀

Lees hier en hier mijn recensies van Harry Potter deel 2 en 3 terug.
Lees hier en hier mijn recensies van de boeken van Tom Fletcher terug.
Lees hier en hier de recensies van de historische roman en het kerstboek terug.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller