Wrap up: november 2020
Wrap up: november 2020

Wrap up: november 2020

Deze maand heb ik maar liefst negen boeken gelezen! Stukken beter dan vorige maand. Ik heb bovendien twee dikke boeken gelezen. Alle boeken waren toppers, van vier of vijf sterren voor mij.

De prentenboeken hadden prachtige prenten en een mooi verhaal. De twee jeugdboeken die ik voor mijn opleiding heb gelezen, waren ook erg bijzonder en anders dan anders, wat zorgt voor goede inspiratie voor mijn leesbevorderend lesmateriaal dat ik in 2021 ga ontwikkelen. Daarnaast ben ik begonnen met het herlezen van Harry Potter en heb ik deze maand deel 1 uitgelezen. En ein-de-lijk heb ik deel 2 van de Cazalet-serie uitgelezen, haha. Na vijf (!) maanden!

Deze maand deed ik ook twee buddy reads, voor de eerste keer, wat ik heel erg leuk vond! Samen lezen is altijd gezelliger. Daarom deed ik ook mee aan Nederland Leest deze maand, wat ik ook een heel mooi boek vond (vergeten op de foto te zetten!). Ik loop wel een beetje achter met recensies, dus ik zal binnenkort wat korte boekrecensies plaatsen in mijn stories op Instagram van de boeken van deze maand.

Wat was jouw favoriet deze maand?

Klik hier voor de recensie van Harry Potter deel 1.
Klik hier voor de recensie van Het zwijgen van Maria Zachea.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller