Wrap up: oktober 2020
Wrap up: oktober 2020

Wrap up: oktober 2020

Deze maand heb ik niet heel veel gelezen, omdat ik het erg druk had. Ook heb ik daardoor niet veel recensies kunnen schrijven. Van twee van de gelezen boeken zal ik binnenkort nog een recensie schrijven. In oktober heb ik vier boeken gelezen, waaronder twee jeugdboeken en een non-fictie boek. Ook heb ik de historische roman Dochters van een nieuwe tijd uitgelezen.

Vooral die laatste vond ik prachtig! Het tweede deel is deze week net verschenen en ik ben daar heel erg benieuwd naar. Van de jeugdboeken en non-fictie boek heb ik ook erg genoten. Dus, kwaliteit boven kwantiteit toch? Het was weer een mooie leesmaand. 😉

Lees hier mijn recensie van Dochters van een nieuwe tijd terug.
Lees hier mijn recensie van het jeugdboek Gevonden terug.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.