Wrap up: september 2020
Wrap up: september 2020

Wrap up: september 2020

De maand september duurde voor mijn gevoel heel lang, maar het is aan de andere kant ook zo voorbij gevlogen. Vandaag dacht ik de hele tijd: het is al 1 oktober! Hadden jullie dit ook? Het mooie aan vandaag is dat over dertig daagjes mijn verjaardag is, yaaay! 🙂

In september heb ik 12 leuke boeken gelezen! Ik heb twee schrijfboeken, zes kinderboeken, twee romans, één feelgood en één non-fictie boek gelezen. Heel gevarieerd dus en ik heb eigenlijk niet echt een favoriet. Alle boeken waren boven de drie sterren voor mij. Ze waren allemaal goed op hun eigen manier: de schrijfboeken waren inspirerend, de jeugdboeken leerzaam voor mijn eigen verhalen, de romans en feelgood ontspannend en de non-fictie was een mooi voorbeeld van leesbevordering, een van mijn passies.

Op naar een mooie nieuwe leesmaand (de mooiste maand van het jaar)! Hoe was jouw leesmaand? Welke pareltjes heb jij ontdekt?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.