Wrap up: augustus 2020
Wrap up: augustus 2020

Wrap up: augustus 2020

Deze maand heb ik zes mooie boeken gelezen. Ik las het tweede jeugdboek van Lucy Strange dat weer heel interessant en spannend geschreven was. Ook las ik twee korte verhalen van een van mijn favoriete young adult auteurs, Rainbow Rowell. Dat zorgde er prompt voor dat ik deze maand ook twee van haar boeken voor oudere lezers kocht, haha, én begon te lezen, dus die zien jullie de komende maand verschijnen op mijn blog.

Ook las ik een prachtige historische roman, genaamd De Goldbaum dynastie, gebaseerd op de rijke bankiersfamilie Rothschild. Dit was echt mijn favoriet deze maand; hij las zo vlot en de personages waren zo interessant. Ik ben zo blij dat dit mijn extra aankoop was, samen met een boek waar ik al heel lang naar uitkeek, namelijk De wilde stilte, het vervolg op Het Zoutpad. Weer een verfijnde roman met poëtische zinnen van de auteur Raynor Winn die samen met haar man het South West Coastal Path liep in Cornwall.

Ook las ik een Engels boek dat over de tatoeëerder van Auschwitz ging en dat een vlot en interessant verhaal was. Mijn vriend had het boek al een tijdje terug gelezen en deze maand heeft ie het vervolg gekocht om te gaan lezen.

Morgen laat ik jullie zien wat er in september waarschijnlijk langskomt. Het eerste boek van deze maand heb ik vandaag in ieder geval al uitgelezen! 😉

Lees hier mijn recensie terug van mijn topper van deze maand!
Lees hier terug waarom ik de boeken van Rainbow Rowell zo leuk vind.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller