Wrap up: juli 2020
Wrap up: juli 2020

Wrap up: juli 2020

In deze maand begon mijn zomervakantie en ik was dus van plan lekker veel te lezen. Dat is op zich wel goed gelukt, want ik heb deze maand zeven boeken gelezen, dus gemiddeld bijna twee boeken per week! Ik heb drie boeken uitgelezen van de vorige maand. Het zijn veel biebboeken geweest die ik al een tijdje had liggen. Deze moesten natuurlijk alweer terug, dus die staan niet meer op de foto, haha.

Maar mijn favoriet staat wel op de foto! Namelijk Agneta’s erfenis van Corina Bomann. Dit was echt een vijfsterrenboek voor mij. Ook vond ik ’t Hooge Nest van Roxane van Iperen erg indrukwekkend en informatief. Hetzelfde geldt voor Het pauperparadijs van Suzanna Jansen. Dit boek vertelde een stukje vaderlandse geschiedenis dat ik nog niet kende.

Ik heb ondertussen echt een favoriet genre ontdekt, namelijk de historische roman. Deze maand ben ik ook begonnen in twee nieuwe dikke pillen waarvan ik er hopelijk eentje uit kan lezen in augustus. Maar daar zal ik jullie morgen alles over vertellen in mijn blogpost met mijn leeslijstje voor de komende maand. 🙂

Ik heb me voorgenomen tot het einde van deze maand te wachten met het kopen van boeken in de kringloop, haha. Ik heb geen nieuwe uitgaven in de boekhandel gezien die ik deze maand graag zou willen kopen, dus dat scheelt weer. 😉 Ook ga ik minder biebboeken lezen de komende maand en een aantal dus terugbrengen. Ik wil graag weer wat meer boeken van mijn eigen plank gaan lezen. Op die manier kan ik ook zien wat er blijft om zo ruimte te maken voor nieuwe boeken van favoriete auteurs. 🙂

Lees hier mijn recensie terug van Agneta’s erfenis, mijn favoriet van deze maand!
Lees hier mijn recensie terug van ’t Hooge Nest, ook een topper van deze maand.
Lees ten slotte hier mijn recensie terug van Het pauperparadijs, ook een viersterrenboek.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.