Wrap up: juni 2020
Wrap up: juni 2020

Wrap up: juni 2020

In deze maand heb ik mijn master afgerond door het laatste onderdeel in elkaar te zetten: het portfolio. Dit moet nog beoordeeld worden, maar ik heb in ieder geval al een ‘goed’ voor mijn masterproject/scriptie waar ik heel blij mee ben! Naast studeren heb ik ook fijn kunnen lezen deze maand.

Ik heb in totaal vijf boeken gelezen. Het waren niet allemaal boeken van mijn leeslijstje, maar twee stuks wel. In eentje (Agneta’s erfenis) ben ik al wel begonnen, maar dat is zo’n dikke pil dat ik daar nog wel wat langer over doe, haha.

Eén boek deze maand was een hebbanbuzzboek, Zeg maar Joe. Dit was een interessant verhaal met een bijzondere boodschap. Ook hadden we deze maand de Spannende Boeken Weken waarvan ik het geschenk heb gelezen. Het eerste deel van de serie van deze auteur ga ik binnenkort proberen.

Verder heb ik twee heerlijke historische romans van Simone van der Vlugt gelezen die allebei weer schitterend waren! Volgens mij heb ik nu bijna al haar historische romans gelezen, dus nu is het wachten op haar nieuwe uitgave in augustus!

Morgen plaats ik mijn leeslijstje voor de maand juli. Ik heb over twee dagen lekker zomervakantie, dus ik hoop lekker veel te kunnen lezen. Vooral historische romans zijn mijn favoriet op dit moment! Welk boek vond jij prachtig deze maand en waarom?

Lees hier mijn recensie van Every Boy’s Got One van Meg Cabot terug.
Lees hier mijn recensie van Zeg maar Joe van Martin van Es/Andrew Crofts terug.
Lees hier mijn recensie van De lege stad van Simone van der Vlugt terug.
Lees hier mijn recensie van Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge terug.
Lees hier mijn recensie van Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt terug.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller