Wrap up: mei 2020
Wrap up: mei 2020

Wrap up: mei 2020

Deze maand heb ik vrij weinig gelezen, omdat ik druk bezig was met het schrijven van mijn masterscriptie. Nu ik alleen nog mijn portfolio voor de master moet afmaken, zal ik in juni iets meer tijd hebben om lekker te lezen. Ik heb twee dikke pillen gelezen en één kinderboek. Mijn voorspelling dat het fijn is om in een drukke schrijftijd vooral langere verhalen te lezen, klopt inderdaad! En twee langere verhalen staan al klaar voor juni.

Ik heb eigenlijk alleen maar mooie verhalen deze maand gelezen met allemaal vier of vijf sterren. Mijn mooiste boek van deze maand was The Light Years van Elizabeth Jane Howard. Wat een prachtig begin van deze serie! Ik kan niet wachten om aan deel 2 te beginnen en om de rest van de boeken te gaan kopen, haha. Marking Time staat gereed voor het leeslijstje van juni! 🙂

Wat was jouw mooiste boek van deze maand? Wat vond je er zo mooi aan?

Lees hier mijn recensie van The Light Years van Elizabeth Jane Howard terug.
Lees hier mijn recensie van The Christmasaurus van Tom Fletcher terug.
Lees hier mijn recensie van Het weesmeisje van Anne Jacobs terug.

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.