Boekrecensie: Harry Potter en de Geheime Kamer – J.K. Rowling
Boekrecensie: Harry Potter en de Geheime Kamer – J.K. Rowling

Boekrecensie: Harry Potter en de Geheime Kamer – J.K. Rowling

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik de Harry Potter serie aan het herlezen. Ooit gekomen tot en met deel 4, nu van plan om de hele serie te lezen. Mijn vriend is nu ook begonnen in de serie, dus ik moet opschieten, anders haalt ie me straks in, haha. Hij leest de serie voor het eerst.

Waar gaat het boek over?

Harry Potter zit in zijn tweede jaar en weet al heel wat meer over de tovenaarswereld. Ook dit jaar leert hij weer van alles, zoals over duelleren en mandragora’s die versteende mensen kunnen genezen. Aan het begin van het schooljaar wordt hij op verschillende manieren tegengehouden om op Zweinstein te arriveren, waar gedurende het jaar aanvallen plaatsvinden. Als Harry ook nog een mysterieuze stem hoort, weet hij dat het geen rustig jaar zal zijn.

Wat vond ik van het boek?

Wat is het toch een leuke serie! Dit boek was ook weer spannend en goed in elkaar gezet. Alles komt bij elkaar aan het eind. Op zich zou je dit boek ook nog los kunnen lezen, maar het is wel het leukst om het eerste deel ook te lezen. De schrijfstijl is prettig en grappig en het leest lekker weg. Je merkt nog wel dat de eerste twee delen echt jeugdboeken zijn. Dus ik ben benieuwd naar deel 3. Ik geef dit deel uiteraard ook vijf sterren.

Bestel hier het boek via Bazarow!

Deel deze blogpost op social media:

Eén reactie

  1. Pingback: Wrap up: december 2020 – Yours truly, the Storyteller

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller