Wrap up: december 2021
Wrap up: december 2021

Wrap up: december 2021

Het nieuwe jaar is alweer begonnen, maar ik wilde nog mijn gelezen boeken van december met jullie delen. Ik heb acht mooie kinderboeken gelezen, waaronder De jongen en de papegaaiduiker en De NEEhoorn, waar ik beide van heb genoten. Ook heb ik drie kinderkerstboeken gelezen die ik stuk voor stuk helemaal geweldig vond en die ik je kan aanraden om dit jaar met kerst te lezen! Ik heb het boek Een tweede kans voor Missy geluisterd en het boek De reis van haar leven gelezen in een gezellige Hebban leesclub. Tot slot heb ik een favoriet van 2021 gelezen, namelijk het boek Noem geen namen. De maand december met veertien gelezen boeken was dus een spectaculaire afsluiter van het jaar!

In 2021 heb ik een recordaantal boeken gelezen, namelijk 96(!). Dit jaar doe ik het wat rustiger aan en heb ik mijn challenge op 52 boeken gezet, een boek per week. Dit heb ik bewust gedaan, omdat ik graag meer van eigen boekenplank (wij hebben geen boekenkasten) wil lezen en zo dus bewustere keuzes wil maken. Ach ja, goeie voornemens zeg maar, eens kijken hoe lang ik dat volhoud! Ga ik nu vlot met de leeschallenge, dan zet ik hem weer zoals vanouds op 75 boeken. Waarschijnlijk wordt dat het ook wel, haha.

Welk goed voornemen qua boeken/lezen heb jij voor 2022?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.