Wrap up: januari 2022
Wrap up: januari 2022

Wrap up: januari 2022

Het nieuwe jaar is goed begonnen met een fijne leesmaand! Ik heb deze maand vier mooie boeken gelezen, twee van eigen boekenplank en twee biebboeken. Mijn leeschallenge van een boek per week gaat dus gestaag. Verder ben ik deze maand ook begonnen in drie buddy reads waarvan ik er twee zeker begin februari al uit zal hebben. Het lezen met anderen en in leesclubs vind ik zo gezellig en daar geniet ik echt van. Het geeft iets extra’s dan bij een boek in je eentje lezen. Je kunt overleggen over dingen die je niet snapt of voorspellen hoe het verder zal gaan (en vervolgens kijken wie er gelijk had). Hartstikke leuk en gezellig!

Ik las De tweeling van Auschwitz dat een heel indrukwekkend en interessant boek was. Daarnaast deed ik mee met een Agatha Christie challenge, wat een leuke eerste kennismaking was met deze auteur. Tot slot las ik twee dikke familiekronieken, allebei deel 1 van een historische romanserie, die allebei weer geweldig waren! Ik kijk al uit naar de volgende delen. Deze week hoop ik dus Forever, interrupted en Heerlijk duurt het langst uit te lezen, en volgende week Sophia’s hoop. Dan kan ik gauw in een nieuwe serie beginnen deze maand!

Wat was jouw topper van januari? En is dat een boek voor mij?

Deel deze blogpost op social media:

Geef een reactie

Yours truly, the Storyteller